

- Com

Ph: 095143823



Chairman Office



အမှတ် (၃၀၄/၃၃၂)၊ ဘုရင့်နောင်လမ်း၊

(၂) ရဝ်ကွက်၊ လိုင်မြီးသေး ရန်ကုန်မြီး

arakanleaguefordemocracy.ald@gmail.com

-11		- ပြည့်နှစ် အတွေတွေရွေးကောက	ာ်၌ လွှတ်တော်ကိုယ်စားလှယ်လောင်းများ စာရင်	
۰Į	Datasez	မှတ်ပုံတင်အမှတ်	မဲဆန္စနယ်	BLAOS
0	Broand (a) Science	ao/ma4(\$8)027928	ပြည်သူလျှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ်	ကျောက်ဖြူ
J	ဦးသင်းလှိုင်	၁၁/ကဖန(နိုင်)၀၁၇၄၁၀	အမျိုးသားလွှတ်တော်မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၀)	ကျောက်ဖြူမာနီအောဒီ
9	ຊື່ະອດີດພາລົດຽະ	၁၁/စတန(နိုင်)ဝဧ၇ဝ၇၈	ကျောက်ဖြူမြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၁)	ကျောက်ဖြူ
9	ຊື່ະຫຼຸລິເວຍາວິຂາກເ	၁၁/ကဖန(နိုင်)၀၈၀၁၁၂	ကျောက်ဖြူမြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် ခဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	ကျောက်ဖြု
0	ဦးခင်မောင်ကျော်	၁၁/သတန(နိုင်)ဝ၁၈၆၉၁	ပြည်သူလွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ်	မာနီအောင်
G	ဦးမြင့်သန်း	၁၁/မအန(နိုင်)၀၀၀၂၄၀	မာနီအောင်မြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၁)	မာန်ဆောင်
2	ဦးခင်မောင်ကျော်	၁၀/မအနု(နိုစ်)၀၂၄၄၇၇	မာန်အောင်မြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	မာန်ဆောင်
.0	ဦးမြင့်လွင် .	၀၀/ရဗန(နိုင်)၀၅၆၀၀၅	ပြည်သူလွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ်	ရန်းခြ
e	ဦးခန်းအောင်(ခ)မောင်မောင်	၇/ပစ္နေ(နိုင်)၀၉၃၃၁၄	အမျိုးသားလွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	ရမ်းခြံးအမ်း
00	ဦးဖကျာ်လွှစ်	၁၁/ဘသတ(နိုင်)၀၀၀၉၆၆	ရမ်းဗြဲမြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၀)	ရမ်းခြံ
00	ဦးကျော်သောင်း	စ၀/ရာန(နိုင်)၀၇၆၉၈၉	ရမ်းဗြဲမြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	იგიც
oJ	ဦးစိုးသိန်း	၀၀/ အမန (နိုင်)၀၃၄၅၈၇	အမ်ိဳးမြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၀)	ໝລະ
90	ဦးအောင်ဆန်းဝင်း	၁၀/အမန(နိုင်)၀၂၅၀၈၈	အစီးမြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	ສ ລິເ
09	ဦးကျော်နီး	ခ၀/သတန(နိုစ်)ဝခၚစ၅၈	ပြည်သူ့လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ်	మర్శ
00	စၥTစမန္တလန်း	၁၁/သတန(နိုင်)၀၇၄၉၃၀	သံတွဲဖြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၁)	మర్శ
06	ဦးညီလေး	၁၀/သတန(နိုင်)၀၅၄၅၆၀	သံတွဲမြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	మర్శ

22	ဦးကျော်ကျော်လင်း	၁၁/တကန(နိုင်)၀၅၉၉၈၆	ပြည်သူ့လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ်	တောင်ကုတ်
00	ဦးမျိုးဆွေ	၁၁/တကန(နိုင်)၀၀၃၁၆၄	အမျိုးသားလွှတ်တော်မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၁၂)	တောင်ကုတ်
90	ဦးမြင့်မောင်	၁၁/တကန(နိုင်)၀၁၈၄၈၆	တောင်ကုတ်မြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၁)	တောင်ကုတ်
Jo	ဒေါက်တာတင်မာအောင်	၁၂/ကမရ(နိုင်)၀၂၇၇၅၄	တောင်ကုတ်မြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	တောင်ကုတ်
Jo	ဦးမောင်လှတင်	၁၁/ကတန(နိုင်)၀၄၀၉၂၇	ပြည်သူ့လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ်	ကျောက်တော်
JJ	ဦးမောင်တင်ထွန်း	၁၁/ကတန(နိုင်)၀၇၆၅၉၃	အမျိုးသားလွှတ်တော်မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၈)	ကျောက်တော်
JP	ဦးကျော်အေး	၁၁/ကတန(နိုင်)၀၃၅၀၁၆	ကျောက်တော်မြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၁)	ကျောက်တော်
J9	ဦးဦးထွန်းလှ	၁၁/မဥန(နိုင်)၀၆၃၀၁၉	ကျောက်တော်မြို့နယ်ပြည်နယ်လွှတ်တော် မဲဆန္ဒနယ် အမှတ်(၂)	ကျောက်တော်

ဗဟိုလွှတ်တော်ကိုယ်စားလှယ်လောင်း စီစစ်ရွေးချယ်ရေးကော်မတီ ရခိုင်ဒီမိုကရေစီအဖွဲ့ချုပ်

